de 3 R.O.B. TherapieŽn

R E Ō N C A R N A T I E   -   A U R A   L O G É   -   N A A S T E N   T H E R A P I E Knus he, mijn praktijkruimte Met zo'n plek is de therapie al half geslaagdDe 3 verschillende Rob Therapieën:

Reïncarnatie Therapie
en Aura Logé Therapie zijn voor de cliënt(e) zelf.

Bij de Naasten Therapie ben jij als "intermediair cliënt" de hulp om je Naaste te genezen, die zelf niet kan komen !...... bijvoorbeeld een demente moeder

Alle 3 de Therapieën voor lichamelijke of psychische klachten, of een combinatie van beiden.

1. Lichamelijke klachten zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak:

Veel mensen hebben lichamelijke klachten waarbij de oorzaak niet duidelijk is of er blijkt geen medische oorzaak te vinden voor de klacht of het aanhouden van de klacht. Helaas komt 't maar al te vaak voor dat er 'geen aantoonbare reden' voor de klacht gevonden kan worden en de reguliere behandeling zich er van af maakt met de boodschap dat de cliënt(e) er maar mee moet leren leven !!

Inmiddels heb ik ervaring met o.a. migraines, whiplash, menstruatie klachten, maag-, buik-, darmklachten, benauwdheid, vermoeidheid.

2. Psychische klachten (eventueel met bijbehorend lichamelijk klachten):

Veel van mijn cliënten hebben helaas al een lange weg van therapieën en diagnoses achter de rug met weinig of geen verbetering. Wat de cliënt(e) vaak het gevoel geeft een hopeloos geval te zijn. Snel resultaat helpt dus behalve voor eindelijk heling ook voor een sterk verbeterd gevoel van eigenwaarde

Ik heb inmiddels ervaring met:
Burn-out klachten, depressiviteit, angsten, psychoses, eetstoornissen, diverse verslavingen en meer specifiek:

't niet kunnen loslaten van 't verleden, incest- misbruik- mishandelings- ervaringen, alle vormen van verlies, schuldgevoelens, minder waard voelen, 't voortdurend zichzelf afkraken, niet kunnen uiten, faalangst, verlatingsangst, gevoelens van niet gezien worden, afwijzing, vertrouwens- thema's, onvrede, onrust, onmacht, gevoel van er niet toe te doen, falen, er niet bijhoren, zoekende te zijn, gevoel van een muur tussen jou en de wereld, vermoeidheid, leegte, zwaarte, eenzaamheid, geen recht hebben op geluk, gevoel te hebben ergens voor gestraft te worden, keer op keer opleidingen niet af maken, alle soorten relatie problemen, niet voor je zelf durven opkomen, bang voor ruzies, en nog veel meer.

Ook al staat jou specifieke klacht er niet bij: het is mijn ervaring dat iedere klacht geschikt is mits cliënt(e) gevoelig voor regressie technieken is, wat bijna iedereen is. Lees pagina Iets voor mij?

Nadere informatie:

Waarom zijn deze Therapieën toch zo snel en efficiënt
De meeste problemen van mensen zijn vaak een combinatie van meerdere problemen. Nooit slechts 1 op zich zelf staand probleem: Verlatingsangst beïnvloed liefdesrelaties, maar ook je werkverhoudingen of je familie relaties. Vindt een cliënt(e) de oorzaak en wordt de verlatingsangst in een sessie verwerkt, verandert automatisch dus ook de houding en omgang naar anderen toe.Bovendien begrijpt degene nu veel beter waarom en hoe zij/hij zich voelde in relaties nu de onderliggende oorzaken helder en verwerkt zijn.Ik heb al meerder malen meegemaakt dat een cliënt(e) eindelijk de stap zette een relatie te beëindigen en niet uit onmacht- of uit overleef- energie, maar uit gevoel van innerlijke kracht en vertrouwen. Ook als ik een cliënt(e) een jaar later sprak klopte de keus nog volledig. Want de kracht van Reïncarnatie Therapie, Aura Logé Therapie en Naasten Therapie is dat alle antwoorden al in je zitten, je er alleen maar naar toe geleid hoeft te worden. En ik ben slechts je gereedschap om dat voor elkaar te krijgen. Ik heel je niet !!!

JE HEELT JE ZELF !!! Alle antwoorden bevinden zich al in je !!!
Op moment dat er in een sessie een heling plaatsvindt is 't een heel intens gevoel, kort samengevat als:

Goh-het zit-anders-in-elkaar-gevoel:
Eindelijk laat de cliënt(e) het diep in zich verstopte, onverwerkte verleden los. Dit gaat vaak gepaard met waterlanders van opluchting en besef. Ineens is wat tot dan toe volstrekt waar was voor cliënt(e) volstrekt niet meer waar ! Bijvoorbeeld een vreselijk diepe pijn als ik deug niet wordt ineens complete onzin, is ineens totaal niet meer waar. Want helaas een grote overeenkomst bij veel van mijn cliënten is een grote dosis zelfveroordeling, veel kritiek over eigen handelen en of veel kritiek over eigen niet handelen. Wat tot dan toe zoveel heling en groei in de weg stond.

Tijdens zo'n helingsmoment ervaart de cliënt(e) een diep gevoel van ontspanning, zowel in gemoedsrust als het bijbehorende deel van het lichaam. Want ook als de cliënt(e) kwam met een puur psychisch probleem, blijkt er altijd een lichamelijke klacht component bij te horen ! Eindelijk behoort dat gewonde, verstoorde deel tot het Levens-deel van cliënt(e). Tot dan zat er het onverwerkte Overlevingsdeel.

Lees het 'Niet uiten' - voorbeeld op de pagina Reïncarnatie Therapie

Cliënt(e) is meer één, meer kompleet, meer van zichzelf.
EINDELIJK VRIJ om vanuit innerlijke kracht te kunnen kiezen.
Weer vertrouwen in jezelf en het leven te voelen !
Mildheid, rust.
Heel veel zaken waar je je eerst druk over maakte,
blijken er niet meer toe te doen.
Zoveel meer liefde, zoveel meer vertrouwen, zoveel meer snappen, meer begrijpen van jezelf.

Eindelijk LEVEN .

Je zorgt dus dankzij deze therapie zelf voor heling
Een cliënte - chronisch depressief volgens haar psychiater- verzuchtte:
"Rob ik kan me niet meer voorstellen dat ik zo geweest ben, ik voel me zo totaal anders"

Zie voor meer specifieke uitleg over de 3 R.O.B. therapieën de Reïncarnatie- Aura Logé - en Naasten Therapie pagina's zelf.


 

Adres, telefoon, e-mail    Workshops    Route Info    Tarieven    Links