'n verrassende Nieuwe Kijk op je klachten

Zijn inspiratie niet alleen van 'm zelf, logés helpen 'm ?

D E   A U R A   L O G É   T E S T 

!!! de Aura Logé Test ......

!!! 'n verrassende Nieuwe Kijk op je klacht(en)

!!! Weet je wel zeker dat je alleen in je lijf zit ?

!!! En is dat erg dan, als je een Aura Logé hebt ?


De test is een eerste indruk ..... of je klacht(en) mogelijk van doen hebben met Aura Logé energie(en) in en/of bij je lichaam. Als je na deze korte Test zekerheid wilt, maak dan een afspraak voor een consult.

Aura Logé Therapie -ontstaan uit Reïncarnatie Therapie- gaat er van uit dat Logé energie in en om je heen is (vandaar Aura Logé). Energie die niet van je zelf is ! Deze Logé's -onstoffelijk- zonder een fysiek lichaam, maar ze menen toch nog te 'leven'. In Aura Logé therapie worden deze energieën gelokaliseerd en zorgvuldig begeleid verder geholpen, helemaal weg bij de cliënt(e) vandaan. Uit het energieveld van de cliënt(e).

Klachten die soms al tientallen jaren spelen, verdwijnen mee met verwijdering van de Logé..... Vaak na 3 keer is cliënt al klachten vrij !

Op de pagina Logé onder de Leden een uitgebreide verhandeling Over Aura Logé energie en wat de kracht van Aura Logé Therapie is en wat het nut is als deze Aura Logé Therapie wijd verbreid wordt.

3 R.O.B. Therapieën : Overzicht van klachten waarbij de 3 therapieën snel, blijvend helen.
Reïncarnatie Therapie : Wat betekent Reïncarnatie, wat is dat ?
Plus een uitleg hoe een eerder traumatische leven het huidig leven negatief beïnvloed.

Deze Aura Logé TEST pagina gaan over de effecten van Aura Logé energie bij je.
Uiteraard komt het ook voor dat de zelfde klachten met eigen onverwerkte (vorige) levenservaringen van doen hebben...


D E A U R A L O G É T E S T >>>>>> vragen in willekeurige volgorde

1 Hoor je wel eens (innerlijke) stemmen ?

2 Over zwangerschap:

> Problemen met zwanger worden ?
> Artsen kunnen niet echt een oorzaak vinden ?
> Wel eens een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad ?

3 Heb je ernstige concentratieproblemen ?


4 Chronische Migraine ?

5 Wel eens bewusteloos - in coma - of onder algehele narcose geweest ?

6 Alle soorten Angsten: zie het voorbeeld hoogtevrees

7 Sterk veranderen ten nadele, na een tijd van blowen, drugs of alcohol ?

> Achterdocht / angsten / agressieve stemmingen/ stemmen horen / nachtmerries

8 Gevoel vast te lopen, vast te zitten...

9 Imaginair vriendje (geen klacht, wel leuk om te lezen -->)..... regelmatig komen er meer voorbeelden, wordt vervolgd..


-------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Stemmen
en
5. In coma

4 % van de bevolking hoort stemmen. In Nederland zo'n 600.000!
Mensen die dus zo nu en dan een of meerdere stemmen horen. De meeste mensen hebben er geen problemen mee.
Een deel hoort meerdere stemmen, waarbij er soms door elkaar heen gepraat, geschreeuwt wordt, destructieve opdrachten gegeven, zelfs geprobeert wordt de baas over de stemmen-hoorder te worden....
Degene die dit extreem hebben kunnen niet meer functioneren...

Daarnaast spreken veel mensen over: de stem van mijn geweten of... hoor ik zo'n stemmetje in mijn hoofd...
Vinden dit volstrekt gewoon, ze ervaren het als iets interns vanzichzelf. 'Doe niet zo moeilijk, je hoeft je ..., doe nou niet zo gek, waarom wordt je dáár nou zo kwaad van ' / Uit sessie1 van Hans verderop.
Veel mensen spreken hardop in de je-trant over zich zelf,( soms je- en ik- zinnetjes door elkaar). Maar het blijkt meestal Logé energie te zijn....

In mijn praktijk blijkt dat cliënten zich pas in een lichte trance realiseren dat het niet zomaar een interne dialoog, of hun eigen gedachten zijn... En komen we in contact met degene die die gedachten blijken te ventileren. Voor de cliënten totaal nieuw...

Een Stemmenhoorder:
Cliënt 45 jaar hoort stemmen sinds ie met 17 jaar weken in coma lag, na een een ernstig brommer ongeluk. Meerdere stemmen die veel schelden en hem continu lastig vallen. Hem geen moment rust gunnen. Cliënt ervaart 't dat ze hem kapot willen maken! Op het moment dat hij bij me komt, hoort hij al 28 jaar !! stemmen en is erg depressief en gefrustreerd. De stemmen waren voornamelijk van puber jongens van 12 tot zo'n 17 jaar. Ze waren vooral in de war en boos op de wereld en zelf in vergelijkbare leeftijd om het leven gekomen. En allen vanaf het ongeluk of in de weken tijdens coma bij cliënt gekomen. Hoe meer van deze gefrustreerde knullen weggingen des te beter voelde cliënt zich. Steeds minder stemmen tot dat het stil werd en cliënt zelf ook weer verder kon.


-------------------------------------------------------------------------------------------------
2. zwangerschapsproblemen

Allerlei problemen zijn terug te leiden tot Logé Energie in het baarmoeder gebieden hebben na heling in mijn praktijk al tot voldragen zwangerschap -en dus tot de geboorte van een gezonde baby geleid.

Klachten voortkomend uit een combinatie van aanwezige Logé energie en een onverwerkt eigen vorig leven van cliënte. Een vorig leven als vrouw, die een geboorte niet heeft kunnen volbrengen, door geweldadige omstandigheden van buiten af. Een (aankomende) moeder dus, die door geweld sterft zwanger, tot hoogzwanger. De baby sterft mee in verwarring en zit als het ware geklonterd aan de energie van de moeder, als een energie-zeepbel binnen de energie-bel van de moeder. Niet begrijpend waar is de mamma energie nou ? Was toch welkom, wat nou ? En incarneert vervolgens met de mamma van toen mee naar het leven van de cliënte van nu. Dus er bevindt zich verwarde Logé energie in de moeder. Het komt nog al eens voor dat de baby zich dan buiten de baarmoeder probeert te nestelen, half/helemaal in de war.
Ook problemen van spastisch darm zijn hier meestal! op terug te herleiden.
Aan de kant van de cliënte wordt onbewust het schuldgevoel levend gehouden: ik heb mijn kind niet kunnen beschermen...Na zo'n traumatisch einde beslissen vrouwen nog al vaak in onmacht en zelfkritiek het is beter dat ik maar nooit meer zwanger wordt, kan het me nooit opnieuw gebeuren... In het bewuste denkt cliënte in dit leven zwanger te willlen worden en voelt zich heel ongelukkig dat het bij haar juist niet lukt. Als ik tijdens het begin van de therapie dan ook cliënte laat voelen hoe het is volledig zwanger te zijn, geeft het lichaam allerlei pijnreacties af ! Bovendien komen er emoties omhoog. Dus het niet zwanger kunnen worden is een combinatie van het onbedoeld verstorende effect door de foetus energie uit het eerdere leven en het daarmee aangewakkerde oude keuze nooit meer zwanger te willen worden. Dus bewust lijkt het dat cliënte graag zwanger wil worden en doet er ook vaak met hulp van buiten af alles aan zwanger te worden. Maar door de effecten in het onderbewuste lukt het natuurlijk niet. Door in een zorgvuldige begeleiding de traumatiek voor beiden moeder en kind op te laten houden pijn te doen. Kan de energie van de foetus verder geholpen worden. Met soms als resultaat wel zwanger te worden, in mijn praktijk al voorgekomen. Al cliënten die daarna een gezonde baby ter wereld brachten.... Uiteraard als er iets blijvend medisch niet in orde is, waardoor zwanger worden fysiek onmogelijk is, wordt dit ook niet met zo'n Aura Logé sessie opgelost...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Ernstige concentratieproblemen
en
4. Migraine.

Cliënte kwam in therapie met concentratie problemen en flinke migraines. Erg lastig om een dure opleiding op eigen kosten tot een goed einde te brengen. Cliënte was 42 jaar en had eigenlijk nooit goed kunnen studeren door de migraine, en was opleidingen maar uit de weg gegaan. Maar nu wilde ze persé een ander richting in slaan in haar leven en daarbij was studie onvermijdelijk. Helaas bleek de migraine ook nu weer op te treden. Een stevig hoofdpijn waarbij ze wazig ging zien, 't zien van allerlei vormen die in en uit elkaar vloeiden, waarbij ze sterk in een verwarde gedachten over die vormen kwam en 't en dat ze moest opletten en pas weer verder kon als de vormen in elkaar pasten. Hoe meer ze probeerde op te letten des te verwarder ze werd. Zo sterk dat ze alleen nog maar bezig was de figuren en vlakken die ze zag, over elkaar heen te krijgen, totdat ze pasten. De migraine -met alle verwarrende beelden- ontstonden als ze bezig was zich te concentreren en merkte niet goed op te letten. Als ze tegen zich zelf verzuchtte let nou eens op...Opletten bleek dus de tricker. De migraine hield tot soms zo'n 60 uur aan, tot na het weekend. Door de weeks durfde ze daardoor niet meer te studeren omdat ze dan ook haar werk zou verzuimen. Ze begon hopeloos achterop te raken en de studie dreigde te mislukken. In therapie kwam zij in contact met een verongelukt neefje van 6 jaar, ook zij was toen 6 jaar oud. Hij rende de straat over en werd geschept... Hij was nog al een wildebras en kreeg vaak standjes als er weer eens iets door zijn impulsieve gedrag kapot ging. "Let nou toch eens , pas toch eens op..."En ook na zijn verongelukken werden deze dingen in frustratie door zijn ouders weer gezegd, waarom luister je niet, waarom let je toch niet beter, waarom pas je niet beter op. Het bleek, als zijn nichtje - mijn cliënte- in stemming van opletten kwam, dat hij bij haar sterk door kwam. Hij was altijd al veel bij haar in de buurt, omdat zij aanwezig was bij het ongeluk. De ouders van hem zeiden in onmacht: 'Waarom let je niet net zo goed op als je nichtje, zij past tenminste goed op" . Hij besloot bij haar te blijven om te kijken hoe dat dan moest, om het te leren...Hij was gestorven met als laatste gevoel een enorme pijn in zijn hoofd: de migraine. Waarbij hij allerlei vormen zag....De woorden van pappa en mamma Waarom let je nou toch niet op. En de verwarring over oppassen = maakte dat hij als het ware in dat moment bleef hangen.... Nadat alles duidelijk werd, is ook het neefje ( na eerst een afscheids ritueel met zijn nog levende ouders! in de beleving van de cliënte dus, tijdens de sessie) verder geholpen. Waarbij het van belang is dat zaken uitgesproken worden en dat het aanwezige neefje eindelijk het gevoel heeft dat ouders niet meer boos zijn. Zodat het hele voorval inclusief vormen, opletten, oppassen, hoofd ontploffen ook voor hem zelf er niet meer toe doet.Tijdens het begeleiden van het neefje , zei hij zinnen als Ohhh Opa is er en goh ik zie oma"".
Altijd weer ontroerend om mee te maken, ook als therapeut. Het besef dankbaar te zijn zo een mooi beroep te mogen uitoefenen. De Sessie wordt dan afgerond door zorgvuldig na te lopen wat nu al de effecten zijn, qua emotie qua rust en hoe het lijf en hoofd nu voelt nu het neefje weg is...
Bij binnenkomst bij een volgende sessie begin ik standaard met de check hoe de vorige sessie doorgewerkt heeft, dus ook bij deze cliënte. Cliënte gaf aan dat ondanks alle ingrediënten Studeren/Lesdagen, moeten concentreren, de klachten niet opkwamen. Dat cliënte -eigenlijk voor 't eerst in haar leven ook goed had kúnnen studeren!!. De migraine was weg!, maar eigenlijk was de echte tricker weg, het neefje...
Dit is weer een van de vele voorbeelden uit mijn praktijk hoe makkelijk wij oppakken wat er zoal bij ons zit aan heftige emoties van Aura Logés en wij dus die klachten vervolgens helaas helemaal zelf ervaren en last van hebben.
Zie uitgebreid ook Logé onder de Leden

-------------------------------------------------------------------------------------------------
5. zie hierboven bij 1 stemmen
-------------------------------------------------------------------------------------------------

6. Angsten: voorbeeld Hoogtevrees.
Patrica schreef op de pagina cliënten aan 't woord o.a. het volgende.
...... ~ mijn hoogtevrees. Dat jaar ging ik op vakantie naar Schotland, erg mooi land met mooie bergen. Alleen er was een probleem ik kon niet naar de top. Een paar meters onder de top stond ik stil. Mijn lichaam wilde niet meer verder. Ik begon te zweten en het huilen stond mij dichter bij dan het lachen.Het jaar daarop ging ik naar Noorwegen. Weer een erg mooi land met ook weer mooie bergen. Ik ging wandelen en kon weer de top niet bereiken, iets hield mij tegen. Toen ik terug kwam in Nederland was ik het helemaal zat dat ik niet omhoog kon op een berg. Ik besloot om Rob te bellen. Gelukkig kon ik snel terecht.

De sessies waren erg vermoeiend. Samen kwamen wij erachter waar de vrees voor de hoogte vandaan kwam. Ik had de energie van een vrouw om mij heen hangen die tijdens een wandeling in de bergen verongelukt was. Samen met Rob hebben wij haar terug gebracht naar “het licht”.

De week die erop volgde ging ik het voor mij zelf uitproberen, dingen die ik eerst te hoog vond ging ik op staan zonder angst. De proef op de som heb ik genomen in Nunspeet. Daar staat een hele hoge toren. Ik liep in een keer omhoog. Toen ik boven was voelde ik me machtig omdat ik nu boven stond. Tegelijk had ik een raar gevoel. Waarom was ik hier altijd bang voor terwijl het eigenlijk niks voorstelt. Dankzij Rob ben ik nu dus echt van mijn vrees voor de hoogte af!!

De reacties uit mijn omgeving waren ook erg leuk. Mensen vinden dat ik veranderd ben in de positieve zin van het woord. Ik straal meer rust uit en ik laat mezelf niet meer weg drukken in een hoekje.....

~~ tot zover verslag

Een typerend R.O.B. Praktijk voorbeeld hoe de aanwezigheid van Aura Logé Energie invloed heeft.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

7. Sterk veranderen als persoon, na gebruik van middelen.
voorbeeld: extacy

Cliënt 26 jaar, muzikant, speelt veel met internationale muzikanten, dus ook met muzikanten van verschillende rassen...
Op een dag - na in een jaar zo'n 10 maal een xtc pilletje genomen te hebben, begint hij een saccherijnige mannenstem te horen, die zegt dat "ie niet met die zwarten moet omgaan". Verder begint ie heel heftige nachtmerries te krijgen. Cliënt is echter een hele open spontane persoon, totaal niet saccherijnig en bang van aard en totaal niet racistisch. Hij zegt tegen mij: 'Rob zo ben ik helemaal niet, ik wil daar van af, ik wil dat niet..". Na contact met deze Logé energie bleek het een oude engelman, type negatieve brompot. In zo'n sessie wordt voorzichtig contact met 'm gemaakt en wordt de man respectvol, zorgvuldig begeleid -ondanks ;) zijn houding - verder geholpen. Stem weg en de nachtmerries over.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
8. Vastlopen, vast zitten:
Lees verderop deze pagina bij de therapie van Hans

-------------------------------------------------------------------------------------------------
9. Imaginair vriendje (geen klacht)

Een deel van de reactie van Sanne over haar therapie:
Zo zag ik na jaren weer mijn “onzichtbare vriendje” waar ik vroeger toen ik klein was mee speelde. Hij vertelde me wat dingen over zichzelf, het huis waar we toen woonden en met name de vorige bewoners. Deze dingen heb ik gecheckt bij mijn ouders en alles bleek te kloppen!

Rob: Als kind had Sanne een onzichtbaar vriendje die buiten onder de struik in de voortuin woonde kwam tijdens het voorgesprek naar voren, in de 2e sessie kwamen we in contact met een jongetje die bij Sanne zei te zitten van heel kleins af aan, er kwam een verhaal naar voren waarin bleek dat hij verongelukt was. Verder gaf hij informatie over bewoners van huizen in de buurt. Sanne vertelde mij de volgende sessie dat ze eerst heel teleurgesteld was over de informatie die via het jongetje doorkwam. De gegevens konden niet kloppen. Gaf Sanne namelijk het gevoel niet te kunnen vertrouwen op haar eigen waarnemingen tijdens de trance. Bij navragen bij ouders bleek het echter allemaal te kloppen, dat eerder er een familie had gewoond, die op die manier een jongetje hadden verloren en de gegevens over de bewoners in die tijd bleek precies te kloppen. Het hele zeer leesbare verhaal hoe therapie voor haar was bij cliënten aan 't woord
-------------------------------------------------------------------------------------------------


meer vragen en voorbeelden volgen.....


A U R A   L O G E ' S   J E   K U N T   Z E   M A A R   B E T E R   K W I J T   Z I J N H O E   H A N S   I N   3   M A A L   V O L L E D I G   K L A C H T E N V R I J 

De 'dagelijkse' praktijk: de AuraLogé Therapie van Hans....

Een voorbeeld van de snelheid en effectiviteit van Aura Logé Therapie.
Hans is een vader van 40 jaar, getrouwd en een dochter van 12 jaar.
De Therapie bestond uit een uitprobeerconsult, een voorgesprek, sessie1 en sessie2.

Het Consult:

Redenen dat ik hier zit:
Zijn er meerdere Ik loop VAST en ik trek mijn wederhelft mee / Ik wil niet dood gaan, voordat ik heb kúnnen zíjn, die ik wíl zijn voor mijn gezin / Wil namelijk een Hans zijn die vrolijk is en de kar trekt.
Als ingang voor een herbeleving: Ik loop VAST
/ van buiten trillen bij borstkas, zacht bonkend / wordt op gedrukt / lijkt iets met zand, nat / Ik wil eruit, ik wil naar boven, ik moét / moet boven me beetpakken / ~we volgen deze gevoelens ~ / en dan komt er een grote ZUCHT en zegt : "Ik heb nu rust van het eruit moeten komen" / (als therapeut 'weet ik uit ervaring' dat het moment van traumatiek dat omhoog komt met het voelen van Ik loop vast , na de zucht al voorbij is. De ik-persoon van de ervaring is dan af van zijn lichamelijke gevoelens, is voorbij het sterven, maar beseft dit niet...vandaar ook de gevoelsrust niet meer de onmacht van er niet uit te kunnen komen..)
<---Vervolgens begeleiding van de ik-persoon naar een moment voor het ik loop vast moment: <--
Ik ben buiten, ben alleen / ben een man / moet naar boven, ben bang / hangt een touw / 't is avond / Ik ben bang dat ik niet uit de put kom / (geleidelijk komt er meer besef wat dit voor een moment is voor de ik persoon, blijkt zich in een waterput te bevinden) Ik strek me, heb me er verstopt / er is iets met mijn benen, ze trillen heel erg / Zit een flinke bloedende wond, mijn onderbeen, rechts , gebroken / En als Hans ook iets met dat been? : Ja een litteken op die plek op mijn rechter been, heb er vaak klachten van /
de Ik cq Hans begint te huilen / ben machteloos / 't is ZONDE / Ik ben een Looser (:mislukkeling) / Kan ik niet meer verder met mijn leven / Kan er niet meer zijn voor mijn vrouw en kinderen / De herbeleving wordt afgerond / Hans komt terug in het nu, in de praktijk / We bespreken wat ie zoal ervaren heeft, wat ie gevoeld, gedacht, gezien, heeft wat ie me nog niet verteld had / De ik persoon vluchtte na vijandige schermutselingen, werd bijna betrapt en sprong halsoverkop in een impuls in de waterput, en brak zijn been / Ik leg Hans uit dat de ik persoon. Zich verstopend in een waterput. Door zijn verwonding er niet meer wist uit te komen, zich zelf daarna dus ernstig verwijten maakte in de richting van zich zelf en het besef zijn gezin nooit meer terug te zien....

Zo'n consult geeft de cliënt, in dit geval Hans, een indruk hoe hij zelf in herbeleving gaat....
Het ik-verhaal dat doorbrak, pastte exact op zijn problemen vooraf geschetst. Hans besloot dan ook verder te gaan....Hans zelf legt nu allerlei verbanden met zijn opa. Hans begreep nu ineens hoe hij vroeger met zijn (inmiddels overleden) opa omging, wat die twee samen hadden..... ( deze ik- persoon ervaring kwam verderop niet meer voor in de therapie , had deze ervaring met een eerdere ervaring van zijn opa van doen ? Mogelijk, opa had zelfde soort thema's als Hans)

Voorgesprek:

Reden therapie:

Ik loop vast / kan niet zijn wie ik wil zijn / ga conflicten uit de weg /wil vooral geen discussies die oplaaien /doe hele emmers water in de wijn om het anderen naar de zin te maken / hoef niet een bikkelharde zakenman te zijn, maar wil wel iemand zijn, die uitspreekt wat ie er van vindt / In gezin, thuis wordt om een partner,vader gevraagd die de kop omhoog steekt, die beslissingen neemt, niet iemand die afwachtend is / Dat ik er ben om mijn gezin te beschermen /

Wat ik wil bereiken met deze therapie:
Ik mezelf kan zijn, vrijer in mijn leven sta / Vrijer in mijn uiten, is eerst uiten , niet eerst druk maken wat een ander vindt / positiviteit uitstraal naar mijn gezin / Niet aan de kant van het gezin sta, maar het spelletje mee ga spelen /

Vanaf een conflict met een schoolgenootje, die 'm met een groep voor zijn huis stond op te wachten na een eerdere vechtpartij, ging Hans conflicten uit de weg. Hans voelde toen angst: ik heb 't niet meer in de hand...was bang vernederd te worden / ze stonden 'm te bespotten/ ze nemen mijn waarde af / Toen dit gevoel verder onderzocht werd brak een verhaal door van een man die bij een dorp aan komt op zijn paard / er is een overval bezig vrouwen en kinderen gillen / hij weet niet wat ie moet doen, moet ik beschermen, vechten of me afzijdig houden / de groep richt zich tegen hem / Het leidt tot een uitjouwen, vernederen / " ze spelen met me, duwen me van de een naar de ander, ik ben hun bezit "/ uiteindelijk hangen ze 'm op /
Na terugademen en afronden van deze ervaring, vervolgen we nog een keer met conflicten uit de weg gaan gevoel...
Hans vertelt dat ie sinds 't voorval met de groep voor zijn huis, vaak hele gesprekken voerde terwijl ie in bed lag, met iemand anders ( in zijn hoofd dus) in de trant van "t komt wel goed, zit er maar niet over in". (logé energie dus)

Over discussies die oplaaien: voorbeeld: durf mijn nek niet uit te steken voor mijn dochter in gesprekken met haar school / ben ik niet op vertrouwde bodem / Jaag ze in 't harnas (horen we hier de ik-persoon van zo net ?) komt een herinner door van Hans als 25 jarige over een conflict met zijn moeder en met zijn broer. Even later: Ik zie 't van boven, kijk naar mezelf...
Als Aura Logé therapeut richt ik mij nu vooral op de toekijker.....De teokijker meldt er te zijn vanaf dat Hans als kind heel verdrietig was op de kleuterschool. Hans wilde in de klas van de 1 jaar oudere buurtvriendjes, die aan de andere kant van de glazen deur in de 2e kleuterklas zaten... er niet bij te horen, afgesneden te zijn er niet bij kunnen komen...Op mijn vraag of de ik (de Logé) dit ook meegemaakt heeft, voelt Hans -zich deze ik- voelende- zich verstarren.....
In het kader van een voorgesprek waar we aan 't inventariseren zijn wat er zoal speelt aan klachten. Wordt dit zo nodig in latere sessies verder doorgewerkt....Dus zeg ik (Rob) tegen de ik (de logé), in een volgend gesprek praten we verder.....
In het vervolg van het voorgesprek komt Hans zijn overleden vader door en hebben ze samen een zeer bijzonder gesprek. Vader overleed aan een Hart stilstand. Er was niet de mogelijkheid geweest afscheid te nemen...Veel dingen worden gezegd door Hans en door zijn vader. De vader zegt o.a. "Hans maak af wat mij in het gezin niet gelukt is, ik was zelf altijd moe, ik kon de eenheid, ik kon de harmonie, de warmte in het gezin niet vast houden, was vaak, veel te vaak moe"
Vader zegt blij te zijn dit nu allemaal te kunnen zeggen. Ze nemen heel warm, emotioneel afscheid en Hans besluit met "pappa ik hou van je..." Pappa heeft 't gevoel verder te kunnen en niet om zijn zoon heen te hoeven blijven en spreekt zijn vertrouwen uit dat Hans het nu zelf wel alleen redt....
Dit soort gesprekken geven veel rust bij een cliënt en brengen de nodige heling....
Onaffe zaken zijn eindelijk uitgesproken en houden op in het onderbewuste een rol te spelen...Vader bevestigde in het gesprek dat ie vaak bij Hans in de buurt was en zich onmachtig voelde geen positieve invloed op Hans te kunnen uitoefenen....Vader was als Logé energie in de buurt en wakkerde met zijn onmacht gevoelens onbedoeld juist de onmachts klachten van Hans aan......
Vervolg... In een voorgesprek komen standaard, dus nu ook bij Hans zaken aan bod als: hoeveelste kindje van je ouders, hoe verliep de zwangerschap van je in moeders buik, hoe de geboorte, zwakke plek in je lichaam, en nog vele andere vragen...
Belangrijk punt dat aan bod komt: Heb als 8 jarige een schedelbasisfractuur op gelopen, ben onder een auto gelopen, ben dagen buiten westen geweest...En zijn onderrug ervaart ie als zijn zwakke plek: 2 maal een hernia operatie gehad onder algehele narcose....
Aan het einde van het voorgesprek worden nog wat zaken na besproken die we zoal tegen ge komen zijn vandaag...Hoe Hans zich nu voelt aan het einde....en we ronden samen af...

Sessie1:
Sessie1 begint met een aanvangs-gesprek met mijn standaad-vraag hoe het na aanleiding van de vorige keer is/
Hans: "Het is beter, duidelijk verbetering" / maar later ook WOEST, op mijn dochter: als geen HARMONIE is '/ moet op rolletjes lopen, als DisHarmonie / Als woest zo'n spanning in mijn lijf --> Later rustiger 'Doe niet zo moeilijk, je hoeft je ..., doe nou niet zo gek, waarom wordt je dáár nou zo kwaad van ' (cliënt beseft niet, als ie dit zegt: een innerlijke stem, een Logé dus)
Hoe omgang zich ontwikkeld deze dagen met dochter en je vrouw?: / Vlucht niet meer naar duivenhok, niet meer zo druk maken als mijn dochter een half uur later naar bed / in het verleden, betekende half acht is half acht, 'heb maar te luisteren' --> gaf een negatieve sfeer / nu besef ik, o strak hoeft 't niet / en dochter M vindt -en ik ook, en mijn vrouw- vinden dat het veel gezelliger in huis is/

We gaan over naar het sessie deel van deze eerste sessie, het opsporen van Aura Logé energie. Zijn aandacht gaat naar zijn Hoofd en Hals aan de buitenkanten,'t is er LICHT GEEL, en iets van verwarring in: Ik weet ' t niet. Hoe is dat voor je voor Hans ?: 't hoort niet 't houdt me tegen! / houdt mijn emoties tegen /Er vanaf Hans 8 jaar, 't ongeluk oppert Hans waar ik buiten westen was... De Aura Logé blijkt een 8 jarig jochie, is in eerste instantie boos, kijkt weg en stampvoet, want hij is iedereen kwijt ...Nadat ik via de cliënt contact met 'm krijg, vertelt ie (nb als therpeut neem ik geen jongetje waar, Ik (rob) zie hem niet, de cliënt Hans hoort en ziet en voelt, ervaart 'm) <-- speel alleen buiten in park, bal weg / <-- Schop tegen bal en ik zweef en ik weet 't niet, en ik sta alleen / Sta ergens anders, in bos, ben iedereen kwijt, of uh... willen ze me niet meer kennen ?
Een veel voorkomende situatie, er is altijd veel verwarring in 't spel en degene weet niet of beseft half dat er iets aan de hand is, ik als therapeut begrijp dan allang dat ie met 8 jaar om het leven gekomen is...Even later in het verhaal zegt ie: "ik zie ze (zijn ouders), maar ze zien me niet meer" ~ zweef ...."ze zien me niet, mamma verdrietig ze ziet me niet, ""NEE roept ie dan in een keer hard, "" Was niet op de grote weg, want mamma zegt dat ik op grote weg was "/ moest bal pakken / En wanneer ben je bij Hans gekomen? Is op een andere weg, de mamma van Hans is boos, das zielig (Betreft dus het ongeluk van Hans als 8 jarige, dus ook het jochie heeft het het over het zelfde moment dat Hans in begin al aan gaf) / ~ ~ / Als Hans ruzie met zijn dochter M wordt ik verdrietig en boos en roep ik OPHOUDEN / Pak bij zijn hals en ga schudden, ie de mond houdt, dan wordt ie stil / ~ / Nu ga ik nog even terug met het jochie om 'm van een afstandje eens te laten kijken wat er nu eigenlijk met die bal het park en de weg gebeurt is:
^ Ik schop de bal hoog, bal komt op de weg, oh...ik loop onder een vrachtwagen / Dan help ik het jochie om te zien wat er het gevolg van is, lijkt eng maar als je als therapeut dat zorgvuldig doet geeft dat ineens een besef wat er nu eigenlijk allemaal speelt... Zie bloed bij mijn benen, heb mijn ogen open, komt bloed uit mijn ogen / En ineens snapt ie 't : ïk ben DOOD! / "~ dan ook weer een moment van verwarring 'mam ik kijk wel uit.....' / Over Hans zegt jochie: Hij moet oppasen ie niet dood gaat, en ie plezier maakt en op de kleine mensen let / . IK wa al een tijdje bij Hans (vanaf 4 op de kleuterschool, de ik- die toekeek blijkt nu ) en toen stak Hans over en zag de auto niet en kwam er onder. En ik werd bang wat er met Hans,gebeurde. Want Hans zei niks en ik zei, zeg nou iets !/
Hans en ik (Rob) gaan er nu aan werken dat het jochie verder kan. Hans: Jammer dat ie gaat, lief jochie, .. ook blij voor 'm / Hans: Ik word rustiger, Alles trilt, in mijn armen, benen. Ook hier bij hals, bij mijn keel voelt 't nu heel anders, 't is er Rustiger = 't is er WARMER / Voel Ontspanning /Over Keel zegt ie dan ook nog: Onvrije van te kunnen spreken, is weg, veel gemakkelijker dingen op waarde te schatten wat erwel en niet toe doet , veel gemakkelijker emoties te uiten/ Ik geef 'm de tijd dit goed te voelen, nemen er de tijd voor en dan vervolgen we met :En in en bij je Hoofd ? Niks verder, rustig, groen, keel hals ook groen = Eigen Kleur / onderrug ? Ook rust....Rust overheest: Vragen doen er niet meer toe de vragen over wanorde, disharmonie. Rust mbt vragen als ben ik wel goede vader, goede vent voor mijn vrouw. / Ik ben wél goed voor mijn vrouw! /Zie haar glimlachen in de kamer / Zit daar (zelfs) slungelachtig; Ik voel me BEVRIJD van remmingen om iets te zeggen, emoties te tonen. Ik kan me zelf zijn, mezelf laten spreken, ik kan zeggen wat ik wil / jochie kijkt aan hand van moeder nog ff om / Hans laat een traantje: Ie ( 't jochie) nu écht gelukkig is, hoef niet meer op 'm te passen! /Alles tintelen (prettig) / tintelingen gaan overal naar toe (hoofd, benen, armen, rug) Er is meer energie alsof een rang-schikking. Heb weer ruimte in mezelf/
Hoe Hans nu omgaan met je dochter M: Omarm haar, ze vindt 't prima / Zij geniet, ik geniet ervan / Boven aan borstbeen 'innerlijke reacties' / hals + boven aan borstbeen/ geen rem meer / ~~~/ dochter M kijkt anders naar me, ze is trots op me / voelt vertrouwd eigenlijk dat ze ze trots is / terug ademen in lijf / we ronden rustig af/ Spreken af de volgende sessie zorgvuldig de effecten te checken en welke klachten nog over zijn.
EINDE sessie1

Commentaar Rob: In deze sessie1 een Logéetje verder geholpen en daardoor veel veel heling plaatsgevonden .... Al de dikgedrukte teksten waren onderdeel van cliënts problemen.

Bij sessie2: kwam Hans totaal klachtenvrij in een opperbeste stemming binnen. Zo'n sessie gebruik ik om alle klachten dan nog eens te checken met cliënt. Daar waar nodig dan nog therapie te doen. Alles bleek geheeld, restte mij samen met de cliënt alles nog eens goed te doorvoelen. Hoe het nu geheeld anders voelt. Dit versterkt het effect nogmaals, de heling wordt nog een keer goed 'gezet'. Maar sessie1: het weghelpen van het Logé-jochie = dus het weghelpen van de daardoor veroorzakende klachten....deed vooral al het helende werk. En ook het gesprek met zijn overleden vader en het vertrek van zijn vader als Logé energie in de buurt van Hans -in het voorgesprek - droeg bij aan zijn heling en bracht 'm al de nodige rust en heling....

Een schoolvoorbeeld van de effectiviteit en het snelle effect van Aura Logé Therapie.


 

Adres, telefoon, e-mail    Workshops    Route Info    Tarieven    Links